E-mail marketing programmer marketing

Nogle e-mail programmer, såsom MailChimp, giver dig mulighed for at køre remarketing kampagner via e-mail. Du kan f.eks. sende e-mails til personer, der har besøgt dit websted, men ikke har foretaget et køb, minde dem om de produkter, de har set, eller tilbyder en særlig rabat.

E-handelsplatforme: at overveje, hvilken der vil være

Nogle e-handelsplatforme, såsom Shopify, tilbyder også remarketingværktøjer, så du kan målrette mod personer, der har besøgt din butik, men ikke har foretaget et køb.

Når du vælger en remarketingplatform, er det værdden mest effektive for din virksomhed, under hensyntagen til dit mål, dit budget, og hvor dine kunder oftest bruger deres tid online.Remarketing er et stærkt værktøj i en virksomheds arsenal af marketingstrategier. Her er nogle vigtige fordele ved dets brug:

Øget brandbevidsthed: at overveje, hvilken der vil være

Remarketing hjælper med at holde dit brand på toppen af ​​dine kunders sind ved at vise dem dine annoncer regelmæssigt. På denne måde, når de er klar til at foretage et køb, vil dit brand være et af de første, de tænker på.

Højere konvertering:

Brugere, der allerede har stødt på dit brand, er meget B2B-e-mail-liste mere tilbøjelige til at foretage et køb. Takket være remarketing kan du målrette dine aktiviteter direkte til disse “varme” leads, hvilket normalt udmønter sig i højere konverteringsrater.

B2B-e-mail-liste

Bedre forståelse af dit publikum: og forskning, der bekræfter

Data indsamlet under en remarketingkampagne Ways You Can Violate A Restraining Order kan give værdifuld information om dine kunders adfærd og præferencer. For eksempel kan du finde ud af, hvilke produkter der er mest populære. A hvornår kunderne er mest aktive. A og hvad deres prispræferencer er. Disse oplysninger kan hjælpe dig med bz lists bedre at skræddersy dine marketingstrategier til dit publikums behov og forventninger.

Præsentation af statistikker effektiviteten af ​​remarketing
Mange eksperter og marketingundersøgelser bekræfter effektiviteten af ​​remarketing. Her er nogle statistikker, der illustrerer denne effektivitet:

Ifølge Google besøger 96 % af brugerne en hjemmeside og forlader dem uden at foretage et køb ved deres første besøg. Remarketing giver dig mulighed for at nå disse brugere igen og øge dine chancer for at gennemføre transaktionen.

WordStream-undersøgelser viser, at konverteringsraterne stiger, når en bruger ser et brands annonce mere end én gang. Brugere. A der så annoncen tre gange, var 113 % mere tilbøjelige til at klikke på den end dem, der kun så den én gang.

Ifølge AdRoll kan remarketingkampagner øge konverteringsraterne med op til 150 . A og de gennemsnitlige omkostninger pr. klik (CPC) kan være op til 50-60 % lavere sammenlignet med standard annoncekampagner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *