Hvorfor er remarketing vigtigt for

Remarketing er ekstremt vigtigt for marketingfolk og virksomhedsejere af flere årsager.

For det første giver det dig mulighed for at holde mærket i kundens sind. Takket være dette, når kunden er klar til at foretage et køb, er der større chance for, at han vælger et mærke, der er velkendt for ham.

For det andet er remarketing effektiv til at øge antallet af konverteringer. Statistikker viser, at brugere, der ser remarketingannoncer, er meget mere tilbøjelige til at foretage et køb.

Marketingfolk og virksomhedsejere?

For det tredje giver remarketing mulighed for mere præcis målretning. Vi kan målrette vores annoncer mod personer, der allerede har vist interesse for vores produkt eller service. A hvilket øger chancen for, at vores annoncer vil være effektive.

Endelig kan remarketing give værdifuld information Køb mobiltelefonnummer lead om kundernes adfærd og præferencer, som kan bruges til at forbedre din marketingstrategi yderligere.

Køb mobiltelefonnummer lead

Hvad er remarketing?der identificerer brugere

Remarketing er en markedsføringsteknik, der gør Intuition, brownies gratuits et comment épater vos clients det muligt for virksomheder at re-målrette brugere, der tidligere har stødt på deres brand, produkt eller service. Dette opnås oftest bz lists gennem brug af cookies eller lignende sporingsteknologier,  der besøger en virksomheds hjemmeside.

Når en bruger besøger et websted og ikke foretager et køb. A kan virksomheden “tagge” denne bruger og derefter bruge disse oplysninger til at vise ham personlige annoncer, mens han gennemser andre websteder. Målet med remarketing er at minde brugeren om det produkt eller den tjeneste. A de overvejede, og få dem til at vende tilbage til webstedet for at gennemføre transaktionen.

Eksempler på remarketing i praksis

Et af de mest almindelige eksempler på remarketing er. A når du gennemser produkter på et websted, men af ​​en eller anden grund forlader webstedet uden at foretage et køb. Så, mens du surfer på andre websteder eller sociale medier, bemærker du annoncer for produkter, du tidligere har set.

Et andet eksempel ville være at modtage e-mail-påmindelser om produkter, du har tilføjet til din indkøbskurv, men ikke købt.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *