Hallitse passiivisia tuloja: Kuinka Storytella Studiosin Jemilla käyttää Flodeskiä mallien luomiseen, mainostamiseen ja myymiseen

ahaa sähköpostimalleista poistumatta Flodeskista. Tutustu hänen tarinaansa, miten hän tekee sen, ja hänen tärkeimpiin vinkkeihinsä mallien myymiseen itse.

Samalla kun Jemilla Mills-Smith on kiireinen Storytella Stu d ios™ -sovelluksen kasvattamisessa ja näyttelijänuransa jatkamisessa, hänen sähköpostimallinsa ovat kiireisiä ansaitsemalla hänelle 27 dollaria myyntiä kohden.

Palvelupohjaisena yrityksen omistajana Jemilla suurin osa tuloista tulee siitä, että hän vaihtaa aikaa ja taitojaan rahaan. Mutta mallien ansiosta hänellä on nyt tapa tarjota yleisölleen arvokasta mittakaavaa – ja ansaita rahaa nukkuessaan.

Sen sijaan että he jättäisivät asiakkaat pois, kun heillä

ei ole varaa hänen palveluihinsa, Jemilla valitsee toisenlaisen lähestymistavan: hän tarjoaa heille edullisia malleja, joita he voivat mukauttaa ja käyttää. Hän käytti jo malleja säästääkseen aikaa ja tehostaakseen prosesseja omassa yrityksessään, joten niiden muuttaminen digitaaliseksi tuotteeksi asiakkaidensa käyttöön ei vaatinut paljon vaivaa, mutta sillä oli valtava vaikutuspotentiaali.

Hän sanoo: “Mallit voivat olla loistava tapa kerätä passiivisia tuloja samalla, kun he esittelevät asiantuntemustasi ja asettavat sinut ajatusjohtajaksi, joka on investointien arvoinen muihin maksettuihin tarjouksiin.”

Tutustu Jemillan tarinaan, kuinka Flodeskista on tullut hänen monitoimityökalunsa sähköpostimallien luomiseen ja myyntiin, ja kuinka aloittaa mallien tulouttaminen itse.

Brändin takana: Storytella Studios™
Jemilla työskenteli lähes neljä vuotta 9–5 työssä samalla kun hän johti Storytella Studiosia™ ja jatkoi näyttelijänuraansa, ennen kuin lopetti päivätyönsä mennäkseen kaikkiin asioihin. Nyt hän jakaa aikansa näyttelemällä tarinoita näytöllä ja auttamalla brändejä herättämään omansa eloon verkossa.

Viestintästrategina ja tulostekstiteerinä hän on hionut “tarinamyynnin” taitojaan – termi, joka välittää hänen yhdistettyä lähestymistapaansa tarinankerrontaan ja myyntistrategiaan. Hänen kokemuksensa kattaa kymmeniä asiakkaita eri toimialoilla, mutta eniten hän saa työskennellä luovien yritysten kanssa, jotka pyrkivät kohottamaan yhteisöjä omalla tavallaan.

Jemilla lisää: “Tuloni todella sytyttää kirjoittaminen naisten omistamille ja BIPOC-johtamille yrityksille. Haluan auttaa näitä yrityksiä C-tason johtoryhmä luomaan itselleen tilaa markkinoilla ja kohdistamaan kuluttajille, jotka näyttävät meistä, koska niin usein asioita ei ole tehty meille.

C-tason johtoryhmä

Palvelupohjaisen liiketoiminnan skaalaamisen salaisuus

Yksinäisenä yrittäjänä mallit ovat auttaneet Jemillaa laajentamaan liiketoimintaansa. Sen sijaan, että aloittaisi tyhjästä aina, kun hän aloittaa uuden projektin, hän ammentaa rakennetta ja inspiraatiota aiemmista malleista. Tämä säästää hänen aikaa ja vaivaa ja antaa hänelle valtuudet todistetuilla kehyksillä, joita hän voi käyttää auttamaan asiakkaitaan laajasti.

Mitä tulee Как бързо да популяризираме автосервиз и да привлечем клиенти hänen viikoittaiseen sähköpostiuutiskirjeeseensä. Jemilla haluaa käyttää toistuvasti samoja mallimalleja Flodeskissa. Jokaiseen malliin on ladattu valmiiksi hänen. Mukautetut fontit, värit ja suosikkiasettelut, mikä tekee viikoittaisten sähköpostien kirjoittamisesta aleart news saumatonta ja tehokasta. Hän sanoo: “Mallit ovat todella auttaneet minua virtaviivaistamaan tekstinkirjoitusprosessia kokonaisuutena – olen käyttänyt niitä itse yrityksessäni kauan ennen kuin aloin myymään niitä.”

Jemilla ei aikonut alkaa myydä malleja – se tapahtui orgaanisesti. “Luin sähköpostin tervetulojaksomallin, koska monet asiakkaat pyysivät apua tervetulojaksojensa kanssa, mutta heillä ei ollut varaa palkata minua kirjoittamaan niitä. Minulla on malli, jota käytän itse koko ajan, joten aloin myymään sitä.

 

C-tason johtoryhmä

Miksi verkkosivustostasi tulisi tehdä mobiiliystävällinen?

Google päivittää algoritmejaan, joilla on nyt merkittävä vaikutus mobiilisivustojen sijoitukseen mobiililaitteilla haettaessa. Tämä uusiminen parantaa niiden sivustojen sijoitusta, jotka tarjoavat mobiiliystävällisen kokemuksen […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *