Det er vigtigt at vide, hvad der skal

Disse består almindeligvis af viskositetsmodificerende midler, som er store polymermolekyler, der tilsættes til smøremidler for at øge smøremidlets viskositetsvariation med temperatur;anti-slid additiver; beskyttende belægninger, antioxidanter, rengøringsmidler og dispergeringsmidler.

 

Hvad er anvendelsesområdet for motorolie og gearolie?

Motorolie og alle bilsmøremidler, almindeligvis omtalt som motorolie, har ofte en meget flydende fornemmelse og en lav viskositet. Til smøring anvender vi ofte syntetisk olie eller almindelig olie, også kaldet mineralolie.

Begge disse olier består af et additiv og en basisolie – sædvanligvis en råoliebasis.

 

 Da smøreolie ofte bruges til at smøre motorelementer, hjælper additiverne med at forbedre oliekvaliteten og øge brændstofeffektiviteten.

 

Du kan bruge gearolie som gearsmøremiddel til lejer og gearkasser. Viskositeten af ​​gearolie er ofte højere for at give bedre slidbeskyttelse.

Bland heller ikke bremsevæske og motorolie.

På trods af at den har en lignende gul nuance, er bremsevæske 2024 Opdateret telefonnummer Lead From Worldwide https://www.latestdatabase.com/da/phone-number-listen hydraulisk væske og har en særskilt funktion fra motorolie, som er et smøremiddel.

2024 Opdateret telefonnummer Lead From Worldwide

Hvilke typer motorolier findes der?

Vær opmærksom på, hvilken type olie din hatchback, bil eller SUV Actualiteiten Tot Gezondheidsgerelateerde  har brug for, før du køber motorolie. ind i din bil. Det er trods alt det, der i sidste ende bestemmer, hvor jævnt, glat og effektivt motoren fungerer.

Der er tre primære typer motorolie at vælge imellem.

  • Mineral
  • Halvsyntetisk
  • Syntetiske motorolier 
  1. Mineralsk motorolie

Denne type motorolie er den mest basale. Moderne chine directory motorolier menes at have deres oprindelse i mineralsk motorolie. Mineralolie er simpelthen raffineret petroleumsolie, der gennemgår forarbejdning for at arbejde i en række forskellige temperaturområder.

Derudover er mineralolie billigere end de to andre typer på markedet. Mineralolier bruges nu i motorcykler og ældre biler.

 

 Hovedproblemet med mineralolier er, at de giver meget lidt smøring og varmeoverførselsbeskyttelse mod friktion. Derudover fungerer de meget ineffektivt i køligere klimaer.

 

De er også langt mere tilbøjelige til at gå i stykker, når de bruges i højtemperaturapplikationer. Derudover skal mineralolie udskiftes oftere. De holder kun 5000 kilometer.

Semisyntetisk motorolie

Dette optager rummet direkte mellem mineralolie og fuldsyntetisk olie. Semisyntetisk olie kombinerer ydeevnen af ​​syntetisk med mineralolies overkommelighed. Sammenlignet med mineralolier giver denne type motorolie op til tre gange så meget beskyttelse.

Syntetisk blandingsolie er et andet navn for semisyntetisk olie. I dette tilfælde kombineres mineralolie med en lille mængde syntetisk motorolie. Dette forbedrer kvaliteten uden at hæve prisen væsentligt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *