Looge kohe minu tasuta Brevo konto

Meiliturunduse eelisedTellimuskinnitustest uudiskirjadeni on meilid teie ettevõtte kasvu ja juhtimise oluline osa.Meiliturundus aitab teil saavutada kolm peamist eesmärki.

Suurendage müüki

Kas käivitate müügi või reklaami? Müügi suurendamiseks saate oma tellijatele saata meiliturunduskampaania. Lisaks proovige Osta hulgi-SMS-teenust konversioonide arvu suurendamiseks kasutada järgmisi meiliturunduse tehnikaid.

Saatke kuponge või eripakkumisi tellijate sünnipäevade/aastapäevade puhul, tervitusmeilides ja publiku uuesti kaasamiseks.
Seadistage hüljatud ostukorvi meilid, mis käivituvad alati, kui külastaja lisab kauba ostukorvi, kuid ei registreeru.

Suurenda brändi tuntust

Osta hulgi-SMS-teenust

Meili puhul on suurepärane see, et see võimaldab teil kellegagi otse ühendust võtta. See on üks-ühele suhtlus oma parimal moel. Ja tänapäeval ei lase inimesed lihtsalt kedagi oma postkasti. See on kureeritud ruum, mis on reserveeritud lemmikbrändidele ja -väljaannetele.

Kellegi e-posti postkastis kuvamine aitab IT-teamojn per avangarda servotablo kun ĉiuj teie brändil püsida tellijate meeles. Isikupärastatud turundusmeil on mõjuvam kui sotsiaalmeedia postitus, kus te ei saa olla kindel, kas keegi on teie sõnumit tõesti näinud.

ÜksMeiliturunduse peamistest eelistest on selle mastaapsus. See tähendab, et e-kirju saab saata suurele hulgale adressaatidele, jäädes samal ajal kuluefektiivseks (võrreldes teiste turunduskanalitega).

Tugevdada klientide lojaalsust

E-post suurendab klientide lojaalsust ostja teekonna igas etapis: müügivihje kasvatamine, konversioon, kaasamine ja säilitamine. Meiliturundus on suhtluse sujuvamaks muutmiseks vajalik tööriist koos CRM-iga.

See on tõesti võimas viis kogukonna usb directory loomiseks, nagu on kirjeldatud meie juhendis e-postiga suhete loomise kohta. Meiliturunduse eeliste kohta lisateabe saamiseks vaadake seda Brevo Academy videot:

Kuidas teha e-posti turundust
Ettevõtted kasutavad turundusmeilide saatmiseks nn e-posti teenusepakkujaid (ESP). Meiliteenuse pakkuja on tarkvara, mis saadab ja haldab meiliturunduskampaaniaid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *