Suojaa yleisöäsi: Mitä uhkaava TikTokin sulkeminen tarkoittaa pienyrityksille

Äärimmäisiä uutisia! TikTokin liiketoiminnan tulevaisuus Yhdysvalloissa on vaakalaudalla – ja sen mukana ovat myös monet pienet yritykset, jotka ovat riippuvaisia ​​alustasta tulonsa ja kasvunsa suhteen. Selvitämme, mitä TikTokin kanssa tapahtuu, kuinka se vaikuttaa pieniin yrityksiin ja mikä on paras tapa suojata yritystäsi nyt.

Mitä tapahtuu?
TikTokin emoyhtiö ByteDance on ilmoittanut, että se ei myy TikTokin liiketoimintaa Yhdysvalloissa. Tämä päätös tehtiin kuukausia kestäneen spekuloinnin, neuvottelujen ja suositun lyhytmuotoisen videoalustan ympärillä olevan sääntelyvalvonnan jälkeen.

TikTokin Yhdysvaltojen toimintaan liittyvä epävarmuus korostaa sosiaalisen median alustojen

ennakoimatonta luonnetta. Koska sääntelyyn liittyvät huolenaiheet ja geopoliittiset jännitteet vaikuttavat TikTokin kaltaisten alustojen kohtaloon, yritysten on ryhdyttävä toimiin yleisönsä ja verkkonäkyvyytensä turvaamiseksi – riippumatta siitä, oletko TikTokin käyttäjä vai et.

Mitä ByteDancen päätös tarkoittaa pienyrityksille
Pelkästään sosiaalisen median alustoille rakennetut yritykset ovat vaarassa
Pelkästään sosiaaliseen mediaan luottaminen yleisön kasvuun ja sitoutumiseen on luonnostaan ​​riskialtista yrityksille. Vaikka TikTokin kaltaiset alustat tarjoavat vertaansa vailla olevan kattavuuden ja näkyvyyden, ne rajoittavat myös sisällön jakelun ja yleisön pääsyn hallintaasi. Kaikilla algoritmien, käytäntöjen tai omistajuuden muutoksilla voi olla syvällinen vaikutus yrityksiin, jotka ovat riippuvaisia ​​näistä alustoista.

Markkinointikanavien monipuolistaminen on välttämätöntä yrityksesi tulevaisuuden kannalta
Digitaalisten häiriöiden aikakaudella yrityksesi suojaaminen odottamattomilta muutoksilta on ensiarvoisen tärkeää – varsinkin jos markkinoit brändiäsi ensisijaisesti vuokratiloissa, kuten sosiaalisessa mediassa. Kestävämmillä Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti yrityksillä on käytössä monipuolinen markkinointistrategia, joka mahdollistaa jatkuvan yleisön sitoutumisen alustan sulkemisista, algoritmien muutoksista tai muuttuvista trendeistä riippumatta.

 

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Nyt on aika rakentaa sähköpostilista

Sähköpostilista tarjoaa yrityksille suoran yhteydenpidon yleisönsä kanssa riippumatta siitä, mille alustalle ne on rakennettu. Toisin kuin sosiaalisen median alustoilla, joissa algoritmit sanelevat sisällön näkyvyyden, sähköpostilista antaa sinulle täyden hallinnan siitä, kuka näkee sisältösi ja milloin. Rakentamalla தேவையற்றதாக மாற்றப்பட்ட பிறகு முன்னோக்கி omistamaasi yleisöä (kuten sähköpostilistan) voit pienentää TikTokin kaltaisten alustojen katoamisriskejä ja suojata yrityksesi pitkän aikavälin kasvua.

Onko sinulla 5 minuuttia? Avaa ao lists sähköpostilistasi nyt ilmaisella Flodesk Lin
Elenan luovien yrittäjien markkinapaikka Modern Market julkaisi äskettäin Flodeskin tuotelanseerauksen sähköpostimallin – aloitusalustan, joka lisää tuotteesi tai palvelusi myyntiä ja avauksia.

He myyvät myös tervetulleita Flodesk-sähköpostimalleja, jotka sisältävät seitsemän huolellisesti suunniteltua sähköpostiviestiä, jotka on täynnä persoonallisuutta ja tarkoitusta. Toisin kuin tavalliset tervetulosähköpostit, Modern Marketin mallit antavat sinulle etenemissuunnitelman aitojen yhteyksien luomiseen yleisöösi.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *