Når du bygger din tekniske brief

Beskrivelse: Angiv, hvordan der skal handles. Denne del skal være meget præcis, fordi producenterne skal have klar information om, hvordan hvert punkt skal måles. A HPS (høje punkt på skulderen) vil være det primære udgangspunkt for de fleste vertikale mål, og du skal huske at nævne det i beskrivelsen.

Krav: Du skal have haft en idé om den endelige størrelse på dit produkt. I dette afsnit angiver du de faktiske mål. Hvis du har brug for hjælp til at beslutte, skal du ikke udfylde denne del, men i stedet kontakte babybadetøjsproducenten for at få hjælp. A Du kan altid justere værdierne efter første forsøg.

Tolerance . A Dette afsnit angiver de maksimale og minimumsværdier. Ader er tilladt for en måling vedrørende den ønskede måling. Produktionen skal forblive. A inden for dette interval.

Tilpaskommentarer: Tilføj eventuelle vigtige bemærkninger til de angivne mål.

 

SÅDAN OPRETTER DU EN PROFESSIONEL TEKNISK FIL

En teknisk brief er en teknisk brief, men den omhu, du tager ved . Aat udfylde dette produktudviklingsværktøj, har en direkte sammenhæng med. A det overordnede resultat af dit tøj. Hvis du giver din modelbygger det absolutte minimum af information. A og andre nødvendige ting, vil du få det absolutte minimum af positive resultater for din indsats.

, skal du huske på modelbyggerens synspunkt. AJo sværere din fil er at skimme og læse, jo sværere vil det være for din modelbygger at acceptere dit projekt. På den anden side, hvis du præsenterer den nødvendige information på en forenklet måde, vil det være nemt forv din modelbygger at forstå det væsentlige og tackle projektet med stil.

For at gøre din tekniske brief lettere at forstå, kan . A du overveje at tilføje nyttige elementer som en forside med oplysninger som dit firmanavn og et ikke-teknisk billede af det påtænkte produkt. Skitser trin-for-trin projektdetaljer og medtag graduerede . Aspecifikationer for at C-niveau udøvende liste gøre det nemt at lave mønstre i forskellige størrelser ud fra de oplysninger. A du giver.

Ideelt set skal din tekniske fil ligne en instruktionsmanual. Din modelbygger vil selvfølgelig medbringe deres ekspertise, ellers ville der ikke være nogen mening. A i at hyre en professionel til at udføre dette job. Gætterierne i processen skal dog holdes på et minimum. A så det tøj, du forestiller dig, overlever mønsterfremstillingsprocessen og til sidst ser dagens lys.

C-niveau udøvende liste

FORSKELLE MELLEM TEKNISKE FILER OG DATABLAD

Hvis du har været i designbranchen i et stykke tid, er der stor sandsynlighed for, at du har hørt udtrykket “spec sheet” fra tid til anden. Mens dit dataark er  klantinteracties beheren en flexibel zijn et andet vigtigt værktøj i processen med at bringe din designvision ud i livet, er der nogle vigtige forskelle mellem tekniske pakker og dataark, som du skal forstå, før du går videre.

 

TEKNISK BLAD

Et spec-ark er et enkelt dokument, der beskriver de fleste vigtige chine directory detaljer om dit projekt. Den viser en flad tegning af dit design sammen med en teknisk tegning til producenten.

Dette dokument skal indeholde alle de tekniske detaljer, der er nødvendige for at fremstille dit tøj. Et godt spec-ark inkluderer mål, materialedetaljer og enhver relevant information om tilbehør eller print.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *