Δημιουργήστε περιεχόμενο για κάθε στάδιο του ταξιδιού του αγοραστή [+συμβουλές AI]

Ως έμπορος περιεχομένου, όταν αναπτύσσετε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας. Oτόχος σας είναι να δημιουργήσετε περιεχόμενο που να προσελκύει. Tους επισκέπτες, να τους ενημερώνει, να αιχμαλωτίζει τα ενδιαφέροντά τους, να τους. Rροσελκύει και τελικά να τους ενθαρρύνει να γίνουν πελάτες σας και να αγοράσουν από εσάς κειμενογραφία.

Στο παρελθόν, η διαφήμιση βασιζόταν συχνά σε

Eπιθετική και χειραγωγική γλώσσα, η οποία σήμερα θεωρείται προσβλητική και ανήθικη. Αντίθετα, είναι καλύτερο να εστιάσετε στην παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που προσελκύει το επιθυμητό κοινό στον ιστότοπό σας και το ενθαρρύνει να επιστρέψει.

Ανακαλύψτε αποδεδειγμένες στρατηγικές Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS για τη δημιουργία ελκυστικού, σχετικού περιεχομένου αγοραστή για κάθε στάδιο του ταξιδιού του αγοραστή. Αυξήστε τα ποσοστά αλληλεπίδρασης και μετατροπών.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με

Tο πώς να χρησιμοποιήσετε το Content Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Σήμερα, η δημιουργία περιεχομένου ξεκινά με μια σταθερή στρατηγική εισερχόμενου μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει να προβλέψετε τις ανάγκες των πελατών Miksi verkkosivustostasi tulisi tehdä mobiiliystävällinen? σας και να αναπτύξετε μια προσέγγιση εισερχόμενου μάρκετινγκ που τους ανταποκρίνεται σε μικρά βήματα. Αυτή τη διαδικασία ονομάζουμε – διαδρομή του αγοραστή προς την αγορά – ταξίδι του αγοραστή.

Με άλλα λόγια, οι αγοραστές δεν ξυπνούν απλώς

Kαι αποφασίζουν να ξοδέψουν χρήματα σε κάτι που μπορεί ή δεν χρειάζονται. Σχεδόν όλες οι αγορές έχουν μια ολοκληρωμένη διαδικασία που περνούν οι αγοραστές πριν ξοδέψουν χρήματα.

Γιατί είναι σημαντικό το ταξίδι του αγοραστή

Το 70% των B2B αγοραστών χρησιμοποιεί adb directory περιεχόμενο για να τους βοηθήσει να λάβουν αποφάσεις αγοράς. Για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, η δημιουργία και η κοινή χρήση σχετικού περιεχομένου είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους και να τις καθοδηγήσουν στο ταξίδι του αγοραστή, αυξάνοντας τελικά τις πωλήσεις και ωθώντας την ανάπτυξη.

Το 60% των αγοραστών δήλωσαν ότι θα σταματούσαν να συνεργάζονται με μια εταιρεία εάν λάμβαναν άσχετο περιεχόμενο. Η δημιουργία περιεχομένου που στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο κοινό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η αποστολή άσχετου περιεχομένου μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση δυνητικών πελατών και απώλεια επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αυτό το στατιστικό υπογραμμίζει την ανάγκη για σχετικό και εξατομικευμένο περιεχόμενο για τη διατήρηση μιας ισχυρής σχέσης με το κοινό σας .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *