3ds:n virallinen Google-kumppani

National Telecommunications & Postal Commission (EETT), .GR-verkkotunnusten virallinen rekisteri, on julkaissut hätäilmoituksen, jonka tarkoituksena on suojata kaikki verkkotunnukset, jotka vanhenevat pankkilomien aikana 28.6.2015–6.7.2015.

 

Tarkemmin sanottuna EETT (vastausnumero 16668) päättää:

1. a) .GR-verkkotunnuksille, jotka vanhentuvat 14.6.2015–27.6.2015, karanteeniaikaa (15 päivän jäädytysoikeus) pidennetään 13.7.2015 asti, b) kaikille .GR-verkkotunnuksille, jotka vanhentuvat 29. kesäkuuta 2015 ja 8. heinäkuuta 2015 pidetään voimassa 9. heinäkuuta 2015 saakka. Yllä olevien .GR-verkkotunnusten karanteeniaika alkaa 10. heinäkuuta 2015 ja on voimassa 15 päivää ja c) kun yllä oleva .GR-verkkotunnus Verkkotunnukset uusitaan, niillä on alkamispäivä niiden alkuperäinen voimassaolopäivä (aikaisemman yksinoikeuden) eikä uusimisilmoituksen toimittamisen päivämäärä, jos tämä on viimeistä voimassaolopäivää myöhempi.

2. Voimaantulopäivä 29. kesäkuuta 2015.

Esimerkiksi .GR-verkkotunnus, joka vanhenee normaalisti 6. heinäkuuta, pidetään aktiivisena 9. heinäkuuta 2015 asti ja asetetaan karanteeniin 10. heinäkuuta 2015 rekisterin hätätilanteen mukaan. päätös. Jos sen omistaja uusii sen 11.7.2015 (myöhempi

Yrityksestämme tuli Google Adwords -mainontaohjelmia koskevan jatkuvan koulutuksen ja seminaarien jälkeen virallinen Google Partner. Google on
sertifioinut 3ds:n perusmarkkinointiin, hakumainontaan ja näyttömainontaan.

Viimeisen 2 vuoden aikana olemme tukeneet yli 50 asiakasta digitaalisen markkinoinnin asioissa Google Adwordsin kautta tarjoten ideoita, ehdotuksia ja ratkaisuja tehokkaaseen mainontaan kunkin asiakkaan tavoitteiden ja budjetin mukaan.

Google Adwords voi tarjota sinulle

Toisena peräkkäisenä vuonna 3ds osallistui Kreikan suurimpaan hotellinäyttelyyn. Esittelimme näytteilleasettajillemme kaikki yrityksemme tarjoamat Web-kehityksen , digitaalisen markkinoinnin ja mobiilisovellusten uudet Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti trendit.

 

Lisää asiakkaita
google-mainokset

Google AdWords voi auttaa sinua houkuttelemaan uusia kävijöitä verkkosivustollesi, lisäämään verkkomyyntiäsi ja puheluitasi tai lisäämään asiakasuskollisuuttasi.

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Tavoita oikeat asiakkaat oikeaan aikaan

Ihmiset Googlessa löytävät yrityksesi juuri sillä hetkellä, kun he etsivät sitä, mitä sinulla on tarjottavana.

Mainosta paikallisesti tai maailmanlaajuisesti
Kohdista mainoksesi asiakkaille, jotka sijaitsevat tietyissä maissa, alueilla ja kaupungeissa tai tietyn

Google päivittää algoritmejaan, joilla on nyt merkittävä vaikutus mobiilisivustojen sijoitukseen mobiililaitteilla haettaessa. Tämä uusiminen parantaa niiden sivustojen sijoitusta, jotka tarjoavat mobiiliystävällisen kokemuksen mobiililaitteilla (älypuhelimet, tabletit jne.) hakeville, kun taas päinvastoin se siirtää taaksepäin niitä sivustoja, jotka eivät ole yhteensopivia mobiiliversioiden kanssa.

 

Miten se vaikuttaa verkkosivustoosi?
Oletetaan esimerkiksi, että joku tekee haun ” hotelli myconos “. 21. huhtikuuta alkaen älypuhelintulokset sijoitetaan sivustojen suhteellisen mobiiliystävällisyyden perusteella. Kuten kuvasta näkyy, Google ilmoittaa jo mobiiliystävälliset sivustot (katso kohta “Mobiililaitteille”).

21. huhtikuuta vihjeestä tulee osa luokitusalgoritmia, mikä vaikuttaa suoraan sijoitusjärjestykseen. Tällä muutoksella on merkittävä vaikutus mobiilihakujen tuloksiin.
mobiiliystävällinen verkkosivusto 3ds

Kuinka moni etsii sinua?
Tässä nimenomaisessa haussa 18 % käyttäjistä tekee hakuja mobiililaitteilla. Kaikissa yrityksissä mobiililaitteilla tehdyt haut ovat erilaisia, koska ne alkavat yleensä 10 prosentista ja voivat olla 30–35 prosenttia.

 

Selvitä, onko sivustosi hakukoneystävällinen
Ota yhteyttä ja selvitä onko sivustosi 3ds:n virallinen Google-kumppani hakukoneystävällinen . Päivitä yrityksesi läsnäolo niille, jotka etsivät yritystäsi mobiililaitteella, ja myös niille, jotka vierailevat luonasi mobiililaitteilla.

 

etäisyyden päässä aleart news yrityksestäsi tai kaupastasi.

 

Katso kaikki ratkaisut analyysissä

digitaalinen markkinointi

Katso 3ds Google Partner -akkreditointi

google kumppani

 

voimassaolopäivä), aloituspäivä on 6.7.2015. Tämä tarkoittaa, että tämä verkkotunnus on voimassa 6.7.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *