Телефон с автоматично набиране: защо е от решаващо значение за вашия бизнес

Все още не натискате ръчно всички тези бутони, нали?

Набирането на номера един по един, докато се надявате да си спомните предишното си взаимодействие с клиента, не е точно най-доброто използване на ценното ви време като продавач.

Ръчното извикване е твърде трудоемко и податливо на грешки. Освен това е напълно ненужно – имаме машини, които могат да го направят по-добре от вас.

След ръчно набиране, използването на телефон с автоматично набиране се чувства като принцеса на Дисни с куп горски животни, които ви помагат да вършите мръсната работа десет пъти по-бързо.

Източник

Просто трябва да хванете тези високи нотки. Буквално.

Можете да усъвършенствате представянето си с цялото това време, без да въвеждате информация или да организирате документи.

Така че сега, когато привлякохме вниманието ви: какво изобщо е автоматичен телефонен дайлер?

След теб.

Какво представлява телефонът с автоматично набиране?
Телефонът с автоматично набиране е инструмент, който превръща вашето ръчно набиране в рационализиран, автоматизиран процес. Вместо да се обаждате поотделно на вашите потенциални клиенти, вие създавате опашка, където вашият автоматичен телефонен дайлер минава през списъка вместо вас, често с определено темпо, за да гарантира, че ще увеличите максимално ефективността на работата си и ще намалите времето на престой между повикванията.

Това е алтернатива на губенето на ценни часове в седене на бюрото ви, набирайки цифра по цифра.

Колкото и стимулиращо да е това за вашите агенти.

Източник

С автоматичното набиране можете да вземете тези часове назад и да ги използвате за дейности, увеличаващи приходите, като четене на вашите потенциални клиенти и създаване на креативни ледоразбивачи.

Какво може да направи системата за автоматично гласово набиране?
Добре, ще ви го дадем направо: каква е ползата за вашия бизнес от наличието на система за автоматично гласово набиране?

Увеличете честотата на набиране
Преминете през повече номера, като намалите времето на неактивност между разговорите.

Не е нужно да прекарвате времето си в набиране, след това в чакане някой да вдигне, след това набиране отново, докато прелиствате информацията за следващия си контакт.

Също така не е нужно да бързате с обажданията си, за да се опитате да свършите повече – всъщност, моля, не го правете. Това не е печеливша тактика.

Направете това, което правят най-добрите търговци:

Увеличете количеството, като накарате вашия автоматичен дайлер да върши тази част много по-добре и по-бързо, отколкото можете чрез мощни, прогресивни и предсказуеми дайлери, така че да сте свързани само с клиенти или потенциални клиенти, които вдигат телефона.

Използвайте тези функции, когато трябва да пробиете на нови пазари, да достигнете до нови аудитории или просто Изпълнителен списък на ниво С да правите това, което правите, но по-ефективно.

Изпълнителен списък на ниво С
Подобрете ефективността

Търговците прекарват само 35% от времето си в продажба.

Автоматичното набиране съкращава არასოდეს გამოტოვოთ ჩვენი არცერთი част от нискоценното работно време, което отнема остатъка от работния ви ден.

Направете крачка напред, ако вашият телефон bt leads за автоматично набиране е част от CRM система, вие ще спестите още повече време, което в момента отделяте за имейли, срещи или друга повтаряща се работа – известно още като времето, което прекарвате, без да продавате.

Тези досадни задачи са повече от просто скучни:

Те губят времето ви, когато можете да говорите с клиенти, да увеличите печалбата си и да разширите бизнеса си
Те изсмукват живота на вашите агенти, които с течение на времето започват да звучат роботизирани и неубедителни за потенциалните клиенти – което означава, че печелят по-малко сделки
Запитайте се: наистина ли сте продуктивни? Или просто зает?

Телефон с автоматично набиране може да ви помогне да освободите вашия екип по продажбите от оковите им, така че да могат да се представят на върха на играта си и да ви печелят повече пари.

Разрешаване на наблюдение от супервайзър
Успехът е измерим със запис на разговори.

Можете да получите информация какво работи и какво не и да използвате коучинг на живо, по време на разговор, за да подкрепите своите повторения.

Това са важни прозрения, които трябва да събирате редовно, за да помогнете на вашите търговски агенти да се представят на високо ниво – най-добрите търговци са с 51% по-склонни да получат обучение в денонощие.

Можете да ги аплодирате, да ги коригирате и да празнувате победите им в реално време, освен това запазвате целия запис, за да може отборът също да се учи от него.

Намаляване на отрицателните резултати от разговори
Само за да бъде ясно: потенциален клиент, който казва „не“ на вашето предложение днес, не е отрицателен резултат от обаждането.

Докато имате тяхното разрешение да поддържате връзка, вие се справяте добре – те са длъжни да кажат „не“ няколко пъти, преди да се съгласят да се срещнат, да се ангажират или да резервират демонстрация.

Точно така работи играта!

Но можете да получите по-положителни резултати, като сте по-подготвени и имате под ръка историята на клиентите, но също и като просто преминете през повече потенциални клиенти.

И ако прекарвате повече време в намиране на решения на проблемите на потенциалните си клиенти, те ще бъдат по-отворени да чуят какво имате да кажете и вие ще се доближите до спечелването на сделки.

Увеличете процента на реализация
Когато увеличите както количеството, така и качеството на обажданията си, логично следва по-висок процент на реализация.

Защо не?

Вашите клиенти са впечатлени, защото винаги сте подготвени и готови за тях
Обаждате се на повече клиенти, по-често, за да постигнете онази прословута последваща квота, която дава резултат
Данните, които събирате по време на разговори и от записи, са учебен материал за вашите агенти как да бъдете още по-продуктивни и да правите повече продажби
Можете да създавате акценти с победи на вашите повторения, за да ги стимулирате

да продължат да го разбиват
Числата се събират.

Но как можете да сте сигурни, че автоматичното телефонно набиране, което изберете, ще ви даде тези резултати?

Сега задавате правилните въпроси.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *