Σε αυτό το σημείο του ταξιδιού του καταναλωτή,

Χρησιμοποιώντας μια ήδη καθιερωμένη ιεραρχία Σε αυτό το σημείο του ταξιδιού του καταναλωτή, μηνυμάτων που επικεντρώνεται στην πιο συχνή ερώτηση, μπορέσαμε να επιλέξουμε μαρτυρίες που ανταποκρίνονται στις ανησυχίες των καταναλωτών.

Μέσω της χρήσης αυτών των μαρτυριών,

έχουμε παράσχει κοινωνική απόδειξη που δηλώνει ότι το προϊόν λύνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές και ότι το λύνει καλύτερα από τις επωνυμίες ανταγωνιστών. Οι μαρτυρίες είναι εξαιρετικά σημαντικές σε αυτό το στάδιο της διοχέτευσης, καθώς αυτό είναι όταν οι καταναλωτές κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας και της ανακάλυψης. Χρησιμοποιώντας emojis και έντονους χαρακτήρες, είμαστε σε θέση να ανακαλέσουμε τις πληροφορίες που είναι πιο σημαντικές για τους πιθανούς πελάτες.

Στο κάτω μέρος της διοχέτευσης (BOFU)

ο υποψήφιος αγοραστής έχει συνειδητοπ 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο οιήσει μια ανάγκη ή μια επιθυμία που πρέπει να εκπληρωθεί και έχει αναζητήσει ενεργά μια λύση για να καλύψει αυτό το κενό. Η επιχείρησή σας έχει παράσχει αξία εκ των προτέρων για να ξεκινήσει ο κύκλος ανταλλαγής αξίας και έχει δείξει πώς το προϊόν σας καλύπτει αυτό το κενό καλύτερα από όλους τους άλλους στο παιχνίδι. Εάν έχετε δημιουργήσει αποτελεσματικά τα άλλα μέρη της διοχέτευσής σας, οι καταναλωτές θα αισθάνονται πολύ πιο υποχρεωμένοι να αγοράσουν από την επιχείρησή σας έναντι μιας άλλης.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Αλλά ακόμα δεν έχουν αγοράσει.

Στα στάδια BOFU της Yandex Wordstat – услуга за статистика на ключови думи διοχέτευσης, πρέπει να είστε συν b2b fax lead αλλακτ. Jικοί και εστιασμένοι στο προϊόν. Έχετε μια σαφή, ισχυρή παρότρυνση για δράση και ωθήστε τους υπο. Jψήφιους πελάτες σας να κάνουν την αγορά. Εάν ο καταναλωτής διστάζει σε αυτό το σημείο, η δουλ. Jειά σας είναι να εντοπίσετε τυχόν επιφυλάξεις που εξακολουθεί να έχει το δυναμικό και να τις αν. Jτιμετωπίσετε. Ανατρέξτε στην ιεραρχία των μηνυμάτων σας για τυχόν σημεία συζήτησης ή συ. Jχνές ερωτήσεις που μπορεί να μην έχουν συζητηθεί ακόμη. Συχνά, οι ερωτήσεις που έχουν οι αγ. Jοραστές σε αυτό το σημείο της διοχέτευσης βασίζονται πολύ περισσότερο στη λογική.

Η δουλειά σας ως επιχείρηση είναι

να αντιμετωπίζετε τυχόν επιφυλάξεις που εμπ. Jοδίζουν τον χρήστη να αγοράσει, να παρέχετε αποδείξεις που εξηγούν ακριβώς πώς το πρ. Jοϊόν σας μπορεί να αποτελέσει λύση στις ανάγκες του και να προκαλέσει την αίσθηση του επε. Jίγοντος ή της σπανιότητας. Η δημιουργία επείγοντος και σπανιότητας γύρω από την προ. Jσφορά σας θα βοηθήσει να ωθήσετε τους καταναλωτές να λάβουν μια απόφαση αγοράς. Τελικά, ο στ. Jόχος στο κάτω μέρος της διοχέτευσης είναι να πειστούν οι υποψήφιοι να κάνουν την αγορά.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *