Να μεταναστεύσουν ή να μην μεταναστεύσουν; Θέματα για την επιλογή του παρόχου σας στο Cloud

“Ποια πλατφόρμα συνεργασίας cloud παρέχει ανώτερη ασφάλεια. Oυμμόρφωση και απόρρητο με επίκεντρο τα δεδομένα.

Είναι η ερώτηση εκατομμυρίων δολαρίων

Aπό τους ηγέτες της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Τον περασμένο χρόνο, η Google εισήγαγε δυνατότητες που διακρίνουν σημαντικά το. Google Workspace από το Microsoft Offic e 365. Σε αυτό το επεισόδιο. Hash It Out , ο επικεφαλής GTM της Virtru με τη συνεργασία της. Google, Matt Sack και Austin Reeder, ειδικός στο. Workspace στο SADA και πρώην αρχιτέκτονας του. DISH Η μετεγκατάσταση του Δικτύου από το. Microsoft Office 365 στην Google, χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα απορρήτου και ασφάλειας του. Google Cloud και τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας ασφάλειας δεδομένων. Virtru σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της Google.

Σκέφτεστε μια μετεγκατάσταση στην Google; Δεν είσαι ο μόνος

Το επεισόδιο ξεκινά με μια συζήτηση μεταξύ του. Sack και του Reeder σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του. Google Workspace και του Microsoft Office 365. Οι δυο τους συζητούν τις τάσεις που βλέπουν με πελάτες που μεταναστεύουν στο. Google και ο Reeder γνωρίζει καλά αυτό το θέμα. Μοιράζεται τη δική του εμπειρία σχετικά με το πώς εργάστηκε Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS με το DISH Network για να βοηθήσει την εταιρεία να μεταβεί από τη Microsoft στην Google και πώς η συνεργασία μεταξύ της Google και της Virtru συμβάλλει στην ενίσχυση της ψηφιακής ασφάλειας και του απορρήτου στην τρέχουσα εταιρεία του Reeder, SADA.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Ο Reeder εξηγεί, «Το πράγμα που έκανε η

Google για να το κάνει πολύ εύκολο με την κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη, είναι ότι εάν πρόκειται να κρυπτογραφήσετε αυτά τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, θα τα στείλετε σε τρίτο μέρος. Σας επιτρέπουν να το κάνετε με τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή ή μπορείτε να διαχειριστείτε ვითმმართველობის ჰოსტინგის და το δικό σας χώρο αποθήκευσης ιδιωτικών κλειδιών, και αυτό είναι πραγματικά όπου το Virtru παίζει ρόλο, σωστά, οπότε αν πρόκειται να αρχίσετε να αξιοποιείτε αυτή η λειτουργία κρυπτογράφησης από την πλευρά του πελάτη με την Google, ουσιαστικά αυτό που λένε, και στην απλούστερη μορφή, είναι: “Δεν θέλουμε να δούμε τα δεδομένα”.

Αυτό είναι εξαιρετικό για το απόρρητο

Kαι την κυριαρχία των δεδομένων. Όλο και περισσότερο, οι οργανισμοί θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τους παρόχους cloud της επιλογής τους χωρίς να εκθέτουν όλα τα δεδομένα τους σε αυτόν τον πάροχο. Όταν κοιτάτε το ευρύτερο τοπίο ασφαλείας, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί. Οι παραβιάσεις δεδομένων κλιμακώνονται σε συχνότητα και πολυπλοκότητα — η Microsoft, για παράδειγμα, έχει δει αρκετές παραβιάσεις μέχρι στιγμής φέτος , συμπεριλαμβανομένης μιας που αποκάλυψε πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρατικών υπαλλήλων.

Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο των δεδομένων σας;

Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών παράγουν και αποθηκεύουν πιο ευαίσθητα δεδομένα από ποτέ. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν PII πελατών, οικονομικές πληροφορίες και πνευματική ιδιοκτησία. Είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να adb directory προστατεύουν αυτά τα δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τόσο εντός όσο και εκτός του οργανισμού. Τόσο η Microsoft όσο και η Google είναι σημαντικοί ηγέτες στο απόρρητο και την ασφάλεια, αλλά δεν πρέπει να βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Είναι μια καλύτερη στρατηγική για να διασφαλίσετε τον διαχωρισμό των δικών σας δεδομένων από τους παρόχους cloud και τα άλλα εργαλεία που χρησιμοποιείτε και να έχετε πολλαπλά επίπεδα για την προστασία των δεδομένων σας, εάν κάτι πάει στραβά.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *