Remarketingprocessen består af flere trin

For det første skal du have en måde at identificere og spore de brugere, der besøger dit websted. Dette gøres oftest ved at placere en speciel kode (ofte kaldet en pixel) på din hjemmeside. Denne kode gør det muligt at placere cookies eller andre sporingsteknologier på enheder af brugere, der besøger dit websted.

Oprettelse af en modtagerliste:målgruppeliste til din

Baseret på de data, der er indsamlet ved hjælp af sporingsteknologier, opretter du derefter en remarketingkampagne. Denne liste kan omfatte alle brugere, der har besøgt dit websted, eller den kan være mere personlig, såsom brugere, der har besøgt bestemte sider eller udført specifikke handlinger.

Oprettelse og målretning af annoncer:

Nu hvor du har din målgruppeliste, kan du oprette personlige annoncer, der målretter mod disse brugere. Disse annoncer kan blive vist på forskellige Særligt bly platforme og sider, som dine brugere gennemser, efter de forlader dit websted.

Særligt bly

Analyse og optimering:Google Ads

Til sidst analyserer du resultaterne af din Meilleure recherche d’e-mails Instagram en 2024 remarketingkampagne for at forstå, hvilke handlinger der giver de bedste resultater, og du optimerer din indsats baseret på disse oplysninger.

En oversigt over forskellige remarketingplatforme såsom Google Ads, Facebook Ads mv.

Der er mange platforme, der giver mulighed for at køre remarketing kampagner. Her er nogle af dem:

Denne platform muliggør remarketing på bz lists Google-søgesider, Google-partnerwebsteder og YouTube. Google Ads tilbyder en række forskellige muligheder for remarketing, herunder remarketing til brugere, der har besøgt dit website, til bruger. A der har brugt din app, og til brugere, der er på din mailingliste.

Ved hjælp af Facebook Ads kan du målrette annoncer til brugere, der har besøgt dit websted, brugt din app eller er på din mailingliste. Annoncer kan blive vist på Facebook, Instagram og Facebook-partnerwebsteder og -apps.

Disse sociale medieplatforme tilbyder også remarketing-funktioner, så du kan målrette mod brugere, der har besøgt dit websted eller foretaget andre handlinger relateret til dit brand.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *