Τι είναι τα PII (Προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης);

Καθώς η απειλή παραβίασης δεδομένων και παραβίασης παραμένει. S  επείγουσα και οι εταιρείες των επιχειρήσεων προσπαθούν να προστατεύσουν τα δεδομένα τους. R και να συμμορφωθούν με τους νόμους και τους κανονισμούς περί απορρήτου σχετικά. A με τις Προσωπικές Πληροφορίες Αναγνώρισης (PII), τίθεται συχνά το ερώτημα: «Τι είναι PII;».

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι περίπλοκη

Kαι απαιτεί προσεκτική εξέταση, καθώς το Γραφείο. S Διαχείρισης και Προϋπολογισμού των ΗΠΑ (OMB) τονίζει ότι ο ορισμός του PII δεν είναι «αγκυροβολημένος σε μια μεμονωμένη κατηγορία πληροφοριών ή τεχνολογίας», αλλά απαιτεί μια προσεκτική περίπτωση- κατά περίπτωση αξιολόγησης του κινδύνου.

Η Διοίκηση Κυβερνητικών Υπηρεσιών Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS των ΗΠΑ (GSA) ορίζει τα PII πολύ ευρέως ως «πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάκριση ή τον εντοπισμό της ταυτότητας ενός ατόμου, είτε μόνες τους είτε όταν συνδυάζονται με άλλες πληροφορίες που συνδέονται ή μπορούν να συνδεθούν με ένα συγκεκριμένο άτομο.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βασικές

Rροσωπικές πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και ημερομηνία και τόπο γέννησης, καθώς και ψηφιακές Hyödynnä hyödyllisimpiä sähköpostimarkkinoinnin segmenttejä πληροφορίες όπως βιομετρικά δεδομένα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, ο ορισμός των PII μπορεί επίσης να

διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία, καθώς η Καλιφόρνια και η ΕΕ έχουν εφαρμόσει τους δικούς τους νόμους περί απορρήτου δεδομένων με ελαφρώς διαφορετικούς αλλά εξελιγμένους ορισμούς των προσωπικών πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων αντίστοιχα.

Ο νόμος περί απορρήτου των καταναλωτών της

Καλιφόρνια ορίζει τις προσωπικές πληροφορίες ως ” πληροφορίες που προσδιορίζουν, σχετίζονται με ή θα μπορούσαν εύλογα να συνδέονται με εσάς ή το afb directory νοικοκυριό σας”. Υπογραμμίζει παραδείγματα όπως: αρχεία προϊόντων που αγοράστηκαν, ιστορικό περιήγησης στο Διαδίκτυο, δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας, δακτυλικά αποτυπώματα, προτιμήσεις και χαρακτηριστικά.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της

Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλαμβάνει τα παραπάνω παραδείγματα. W αλλά επεκτείνει τον ορισμό των προσωπικών δεδομένων στην ΕΕ για να συμπεριλάβει οποιοδήποτε. E διαδικτυακό αναγνωριστικό ή έναν ή περισσότερους παράγοντες ειδικούς για τη φυσική. C φυσιολογική, γενετική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου».

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *