Vi præsenterer 12 almindelige SEO-fejl, som vi stødte på under praktikopholdet

I 12 år nu har vi trainees forsynet dig med det hotte lort fra SEO-verdenen – og vi lærer selv meget hver gang. Men hvor der er en læreproces, er der også fejl. Da vi heller ikke er forskånet for disse, er vi stolte af at præsentere dig for vores 12 værste fejl, som du ikke er forskånet for selv under dit praktikophold. God fornøjelse!

SEO Trainee fødselsdagskonkurrence Header
1. Skrivning af SEO-tekster
Som vi alle ved, er indhold kongen. Så hvorfor bare hurtigt fylde en side, der skal SEO-optimeres med søgeord? Hvis det bare var så nemt. Desværre går det ikke så hurtigt at fylde en side med kvalitetsindhold, som man først troede. Godt SEO-indhold kræver grundlæggende planlægning. Det skal være unikt, mangefacetteret, struktureret, fejlfrit og smukt designet. Puha, vi må hellere begynde at planlægge med det samme.

“For pokker, jeg filtrerede forkert!”

Det er mere eller mindre, hvad Landets e-mail-liste der skete. Vi så på dataene til en analyse og forberedte alt – for senere at bemærke, at de analyserede værdier var forkerte, fordi filtrene ikke var indstillet korrekt. Super irriterende! Derfor er det altid bedre at dobbelttjekke, før du fortsætter med analysen.

Meme-filteret er indstillet forkert
3. Ikke indstille omdirigeringer korrekt ved relancering af en hjemmeside
At relancere en hjemmeside betyder altid en masse arbejde – nogle af os kan allerede fortælle dig alt om det. Det er især irriterende, når omdirigeringer glemmes eller ikke er konfigureret korrekt. Det er derfor bedst at skabe et overblik over alle de omdirigeringer, der er sat op. På denne måde kan du holde styr på alt, ikke glemme noget og undgå omdirigeringskæder.

4. To sider om samme emne

Landets e-mail-liste

To URL’er med samme b2b reviews indhold kan resultere i, at begge versioner tilbydes søgemaskiner til indeksering. Dette lader det være op til Google og andre at afgøre, hvilken af ​​de to URL’er, der er den originale – en usikkerhed, der ofte forhindrer en god placering.

Vigtigt: Det samme indhold bør aldrig offentliggøres på forskellige webadresser. Hvis duplikatindhold opdages, skal der vælges en enkelt URL. Duplikeret indhold kan løses med omdirigeringer eller et kanonisk tag.

6. Spor brugere, før der anmodes om cookies

Farvel til uønsket Sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin hallinta: SEO:n ja LinkedInin käyttäminen lähtevien liidien luomiseen verkkosivustollasi sporing? Med EU’s databeskyttelsesforordninger føler du dig faktisk ret sikker, når det kommer til dine egne data. Det eneste irriterende er disse konstante pop-up-vinduer, hvormed vi enten hurtigt kan tillade sporing eller er nødt til at nægte alt for altid. Men efter det er vi sikre – ikke? Der er dog rygter om, at et eller to websteder kunne spore deres brugere, selv før de bekræfter…

Meme SEO’er elsker Google
8. Fejl i overskriftsstrukturen
En god struktur er vigtig. Dette gælder også, eller især, for H-overskrifterne på en side. Du bør strukturere fra top til bund. Det lyder nemt, og det er det faktisk, men det har også potentiale for hurtige unøjagtigheder. Så husk at starte med H1, marker underoverskrifter med H2 og marker individuelle afsnit i dem som H3 (og så videre). Lidt hjælp: Orienter dig om overskriftsstrukturen i en akademisk opgave.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *