Det tyske internets tilstand – et resumé

I sin præsentation om “State of the German Internet” præsenterede Philipp Westermeyer, grundlægger af Online Marketing Rockstars (OMR for kort) og festivalen af ​​samme navn, den aktuelle udvikling og tendenser i online marketing-industrien. Ganske vist er topemnet i dag ikke helt så SEO-fokuseret, som du er vant til. Vi er dog overbeviste om, at det, der er godt for brugerne, styrker din digitale tilstedeværelse og også vil afspejle sig i din SEO-succes på længere sigt! Derfor tør vi i dag kigge ud af boksen og give dig tips og ideer til, hvordan du kan forbedre din online markedsførings tilstedeværelse.

Hvad er status quo?

I den første del af sit foredrag Telefonnummerbibliotek diskuterer Philipp Westermeyer den aktuelle udvikling på markedet, sætter tyske virksomheders værditab i sammenhæng med globale begivenheder og fortæller om potentialet i nye sociale netværk.

Derefter undersøges branchens ins og outs. De hotteste trends omfatter kryptobudgetter, vintagemusik og QR-koder. At levere betalt indhold er også en trend.

Dette er de populære emner for mere interaktion med dine brugere

Telefonnummerbibliotek

1. Hacking the Feed – spil b2b reviews bag kulisserne for at komme ind i folks feeds
Hvordan kommer du ind i de individuelle feeds på sociale medieplatforme uden at skulle betale for det? Philipp bruger forskellige eksempler til at vise mulige løsninger. Klassisk udendørs reklame spiller en særlig vigtig rolle her. Der poster billeder af dem – til at optræde på de sociale medier feeds.

Som annoncør betaler du “kun” for udendørsannonceringen og opnår i bedste fald en digital annonceringseffekt, hvis værdi overstiger din investering . Effekten kan så – som i eksemplet nedenfor – også påvirke andre KPI’er såsom lokal søgevolumen.

Specialet: Enhver, der formår at sætte underholdende produktrelateret indhold ind i en dokumentarserie, vil blive belønnet med views og øget interesse for brandet. Der er ingen grænser for din kreativitet: Eksemplerne spænder fra cykeljægere til køreskolevideoer til dokumentarfilm om en landmands daglige arbejde.

Fire hurtige gevinster til dine projekter

1. Brugergenererede annoncer:
Her opfordres kunder L’avenir des services financiers et de la Fintech eller mikro-influencers til at lave korte videoer om deres oplevelser med produktet. Disse videoer kan så placeres som betalte annoncer på sociale netværk – det øger ægtheden, hvilket afspejles i klikraten.

2. Lokale meme-websteder:
Det er ikke så nemt at lave memes. er relevante for din målgruppe. Her har du chancen for at henvende dig til din målgruppe på en meget målrettet og humoristisk måde.Enhver, der laver online markedsføring, har også en virksomhedskonto og poster helst regelmæssigt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *