Hyödynnä hyödyllisimpiä sähköpostimarkkinoinnin segmenttejä

Jotta voit lähettää asianmukaisinta sisältöä tilaajillesi sähköpostitse, sinun on ymmärrettävä yleisösi ja segmentoitava yhteystietoluettelosi mukautettujen yhteystietokenttien tai tilastotietojen avulla. Dynaaminen segmentointi on avainasemassa pyrittäessä korkeampaan sitoutumisasteeseen ja lisääntyneeseen avautumiseen. Lue eteenpäin selvittääksesi, mitkä segmentit voisivat toimia parhaiten sähköpostimarkkinoinnissasi!

Segmentit ovat dynaamisesti luotuja yhteystietoluetteloita . Segmentoinnin avulla voit jakaa sähköpostiyhteystietoluettelosi pienempiin ryhmiin tiettyjen ehtojen mukaan. Näin voit parantaa sähköpostisi personointia merkittävästi. Kuten tiedämme, tilaajat odottavat brändeiltä persoonallista kosketusta .

Henkilökohtaisten viestien ansiosta käyttäjät tuntevat olevansa arvostetumpia ja yrityksen tunnistamia paremmin. Tämä ei ainoastaan ​​johda positiiviseen mielialaan käyttäjien keskuudessa, vaan se vaikuttaa myös myyntiin. Raporttien mukaan yritykset, joilla on henkilökohtainen markkinointitaktiikka, voivat odottaa 40 %:n liikevaihdon kasvua . Lähetä kohderyhmääsi koskevia tietoja sen sijaan, että pommittaisit heitä merkityksettömillä sähköpostiviesteillä, niin näet vaikutukset hetkessä.

Mitä osia tähän artikkeliin sisällytetään? Katsotaanpa:

Segmentit toimivat parhaiten yhdistettynä automaatioon. Hyödynnä automaatiokulkuja saadaksesi kaikki irti kontakteistasi .

Tässä artikkelissa jaamme segmentti-ideoita, joista monien pitäisi olla tehokkaita yrityksellesi. Joskus tarvitaan mukautettuja yhteystietokenttiä . Opi käyttämään mukautettuja yhteystietokenttiä tästä videosta.

Tältä esimerkkisegmentti näyttää – tämä segmentti sisältää Kanadasta ja Puolasta kotoisin olevia käyttäjiä, jotka ovat avannut yli 5 sähköpostiviestiä ja napsauttaneet yli kolmea kampanjaa.On aina hyvä idea luoda segmentti, joka koostuu sitoutuneimmista asiakkaista ja vastaanottajista. Jokaisella Elastisen sähköpostin tilillä on ennalta määritetty segmentti nimeltä “Kihlatut yhteystiedot”, joka perustuu tilaan “Killistynyt”. Lue lisää yhteystiedoista täältä, jos et tiedä, miten ne toimivat. Voit myös rajata tätä ryhmää edelleen ja valita ne tilaajat, jotka ovat eniten sitoutuneita viestintään.

Näytössä on esimerkkisegmentti, joka koostuu eniten sitoutuneista käyttäjistä, jotka napsautivat ja avasivat sähköpostin
Avaintekijä on se, kuinka usein lähetät kampanjoita. Jos käytät useita kampanjoita joka kuukausi, harkitse segmentin luomista vastaanottajista, jotka avasivat sähköpostisi viimeisen kahden viikon aikana. Jos lähetät Osta joukkoviestipalvelu kampanjoita harvemmin, saatat haluta kohdistaa mainoksesi tilaajiin, jotka ovat napsauttaneet sähköpostia viimeisen kolmen kuukauden aikana. Tämä sitoutunut ryhmä voi olla erityisen hyödyllinen IP-osoitteiden lämmittämisessä tai sesongin alennusten jakamisessa sähköpostimarkkinointistrategiastasi riippuen.

Osta joukkoviestipalvelu

Sisällön kiinnostus indikaattorina

Toisaalta jokaisella listalla on asiakkaita, jotka eivät ole olleet vuorovaikutuksessa sähköpostiemme kanssa pitkiin aikoihin. Tällaisissa Uanset om du ønsker at tilføje tapauksissa voimme käynnistää win-back-kampanjan yrittääksemme saada nämä käyttäjät uudelleen mukaan . Tämä voi tarkoittaa erikoisalennusten tai kannustimien tarjoamista heidän huomionsa kiinnittämiseksi tai humoristisen lähestymistavan käyttämistä kiinnostuksen herättämiseksi uudelleen. Alla on esimerkki tällaisesta lähestymistavasta:

.Tämän kampanjan tehokkuuden america email list maksimoimiseksi voisimme käyttää automaatiota sähköpostien lähettämiseen käyttäjille heti, kun he ovat liittyneet segmenttiin API-kutsujen avulla. Sitten voisimme määrittää automaation kerran ja seurata tuloksia nähdäksemme kuinka monta passiivista käyttäjää saimme takaisin tällä lähestymistavalla!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *