Seda nimetatakse ka e-posti turundusplatvormiks

e-turunduse tööriistaks, e-posti turundusteenuseks või e-posti turunduse tarkvaraks. Need turundustööriistad on sageli osa suuremast kliendisuhete halduse (CRM) komplektist ja töötavad käsikäes teie ettevõtte kasvatamiseks ja müügi tegemiseks.

Meiliturunduse tööriista eelvaade

Meilikampaaniate juhtpaneel Nüüd võite küsida, kas ma ei saa lihtsalt oma tavalise postkasti pakkujaga turundusmeile saata? Kas ma pean tõesti toote eest lisaks maksma?

Tehniliselt on see võimalik. (Selgitame isegi oma Tööfunktsiooni e-posti andmebaas juhendis, kuidas Gmailiga massmeile saata.) Olge siiski ettevaatlik. Tõenäoliselt tekib probleeme piiratud e-posti ribalaiuse, kujunduse ja, mis veelgi olulisem, meilide edastatavusega. Siin on põhjus:

Interneti-teenuse pakkujad (ISP), nagu Gmail, Outlook, Yahoo jne, on mõeldud isiklikuks kasutamiseks – mitte e-posti saatmiseks. Kuigi need on tasuta kasutamiseks, ei ole need tasuta hulgimeiliteenused. Seega, kui Interneti-teenuse pakkujalt saadetakse massmeil, märgistatakse see rämpspostifiltritega hõlpsalt ja teie konto saab kahtlase tegevuse tõttu keelata.

Alates 2024 aasta veebruarist hakkavad Gmail ja Yahoo!

Tööfunktsiooni e-posti andmebaas

saatja nõuded muudavad turundusmeilide saatmise freemaili kontolt peaaegu võimatuks.

Meiliteenuse pakkujatel (ESP-d) seevastu on olemas vajalik infrastruktuur, et tagada hea meiliedastusmäär – st võimalus vältida rämpsposti ja suunata meilid teie tellijate postkasti.

ESP-d tagavad, et how to grow fans and save your sanity by changing the season teie saatja domeen vastab turvakontrollile. Interneti-teenuse pakkujad, nagu Gmail, näevad, et teie meilid saadetakse turvalisest allikast ja lubavad teie kampaaniatel jõuda läbi rämpspostifiltrite ja siseneda postkasti. Näete meiliturundusele spetsialiseerunud tarkvaraga töötamise eeliseid.

Kui soovite e-turunduse edu juba esimesest päevast peale valmis seada

hankige endale spetsiaalne meiliturundusteenus.

Kuidas valida e-posti teenusepakkujat
Kuna turul on sadu ESP-sid, on raske teada, milline neist on teie ettevõtte jaoks õige.

Mõned populaarsemad meiliteenuse usb directory pakkujad on Brevo, Mailchimp, Constant Contact, Convertkit, Klaviyo, Mailjet, Mailerlite, GetResponse ja HubSpot.

Siin on mõned küsimused, mis aitavad teie valikuid kitsendada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *