Как да намерите поръчки за специално оборудване в интернет

Специалното оборудване е специален вид оборудване, което се използва, наред с други неща, в строителството и промишлеността. Проектиран за извършване на редица специфични задачи: транспортиране на материали, товарене, разтоварване, изпомпване на течности и много други.

Сред основните видове специално оборудване

Строителна техника – булдозери и багери на верижна и колесна техника..
Сеч. Мощно оборудване за дърводобив. Това са форвардери, специални Списък с имейли за държави булдозери и багери, както и комбайни и друга тяснопрофилна техника.
Помощни програми. Оборудване за снегопочистване и снегопочистване: снегорини, снегопочистващи машини, перални, малки прахосмукачки.
Пътни автомобили. Това е техника за полагане на пътища. Това включва валяци, павета, самосвали и грейдери.
Селско стопанство. Това е техника за работа на полето, включително трактори, асансьори, камиони, комбайни и косачки.
Минна индустрия. Използва се за копаене на кариери и товарене на тежки материали в големи обеми.
На пазара има местни и чуждестранни модели; най-популярни са японски, корейски и американски автомобили.

Руският пазар също се разраства напоследък, като миналата година производството се е увеличило с 60%. Причината за това е голямото търсене, което се дължи на активното строителство, индустриалното развитие в страната, както и факта, че няколко години преди това се използва употребявана техника поради кризата. Сега е износен и трябва да бъде сменен.

В условията на голямо търсене на висококачествена специална техника, намирането на клиенти с правилно създадена стратегия и организирана рекламна кампания ще бъде лесно, особено в малките градове. Най-висока е конкуренцията в Москва и Санкт Петербург.

Защо е по-изгодно да привличате клиенти онлайн

претегляйки плюсовете и минусите – онлайн и офлайн

Онлайн технологиите отварят почти неограничени възможности:

В Интернет можете да показвате реклами на определена целева аудитория.

Списък с имейли за държави

Насочвайте реклами по интереси и възраст.
Показвайте реклами на тези, които вече са посещавали вашия сайт или сайтове с подобна тематика.
Възможностите за насочване са страхотни; с тяхна помощ можете да намерите хора, които са извършили целево действие на определена страница, но не са завършили покупката, и да използвате тясно насочени мотивиращи текстове, за да ги приведете в ред.

Офлайн не предоставя такова широко покритие, а промоцията от този вид изисква повече инвестиции. Вашата реклама на билбордове, банери или реклами ще бъде видяна от всички преминаващи хора и шофьори, но какъв процент от тях се интересуват от закупуването на оборудването? В същото време разходите за висококачествена и ярка реклама в големите градове са високи. След това ще говорим за това как да намерите поръчки за специално оборудване с помощта на онлайн инструменти.

Търсете онлайн клиенти за специално оборудване

Изработка на сайт за специална техника
Първото нещо, което трябва да направите, за да намерите клиенти онлайн, е да създадете уебсайт. Без него вие не само няма да кажете на потенциалната си целева аудитория за себе си и вашите услуги, но също така няма да можете да настроите реклама.

Можете да изберете конкретен тип сайт:

Кацане. Сайт от една страница, който е подходящ, ако имате малко продукти. Лесно е да пуснете реклама на нея; основната информация за компанията е ясно видима на една страница: асортимент, контакти, цени, условия за hoe moet je het verzamelen, en nog belangrijker поръчка. Целевата страница е идеална, ако продавате само 1 вид продукт, тъй като няма да е възможно да поберете много информация на нея.
Многостраничен сайт. Тук можете да опишете подробно дейността на вашата компания, продуктите и условията за сътрудничество. Такива сайтове са най-разпространени, защото съдържат много информация и са удобни.
Уеб сайт за каталог. Добър вариант за фирми, които предлагат много видове специална техника.
Можете да изберете дизайна на уебсайта по ваш вкус, но е по-добре да предпочитате прости опции, където текстът ще бъде лесен за четене и формулярът за поръчка ще бъде видим. Цветовата схема и избраните снимки не са толкова важни, но е важно да се осигури удобно взаимодействие на потребителя със сайта. Трябва да показвате снимки на вашето собствено оборудване на паркинга или по време на работа, това изгражда лоялността на клиентите. Всички изображения трябва да са с високо качество, под тях трябва да напишете характеристиките и цената на оборудването.

Не забравяйте да включите следното на уебсайта си

Посочете вашето уникално предложение за продажба (USP), което ясно ще демонстрира вашето предимство и ключова разлика от конкурентите. USP трябва да отговори на въпроса какво ще получи клиентът, ако се свърже с вас.
По-добре е да поставите бутон за поръчка на оборудване или консултация на bulk lead всяка страница на екрана, така че да е лесно за потребителя да изпълни целевото действие. Бутонът трябва да се вижда.

Опростете формуляра си за поръчка

В днешно време времето е най-ценният ресурс, погрижете се за клиентите си и направете формуляра възможно най-прост. Моля, въведете само телефонен номер като задължително поле.
Направете бутон за поръчка на обаждане от сайта за 30 секунди или онлайн чат, за да може потенциален клиент да уточни детайлите възможно най-бързо, по удобен за него начин.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *