8 местни стратегии за генериране на потенциални клиенти които работят за търговците

Добре, вземете каските и коланите с инструменти, защото сме на път да копаем златни мини за местния водещ ген. Знаеш ли как е в търговската игра, ти си невероятен с ръцете си, но започваш да работиш? Това може да е като да се опитваш да заковеш желе за стена! Нека променим това.

Генериране на потенциални клиенти за онлайн курсове в лесни стъпки

Ние отключваме някои стратегии за удар по челото, които ще накарат потенциалните клиенти да текат по-бързо от водата от спукана тръба. Търговци и жени, подгответе се за наплив от клиенти, не е необходима магическа пръчица, само солидни съвети, насочени към значително увеличаване на видимостта ви на местно ниво.

Бизнес профил в Google

Вашият дигитален магазин
И така, създадохте бизнес профил в Google, нали? Ако не, спрете да четете това и се заемете с него възможно най-скоро. Това е като да притежавате имот на брега на морето в Интернет за нула долара! Сега, ако кимате, „бил съм там, направил съм това“, страхотно. Но просто наличието на списък с профили няма да го намали. Трябва да го оптимизирате като професионалист.

Придайте този профил във форма, като се уверите, че цялата ви информация е прецизна. Говорим за точни адреси, номера за контакт, по-лъскави от нов комплект гаечни ключове, и сервизни часове, по-надеждни от тиксо. Купете и тези отзиви; те са като предаване от уста на уста, заредено със скорост на интернет. А снимки? Правете ги толкова често, колкото бихте направили на състезание за барбекю преди и след снимките на работни места, покажете уменията си по-добре, отколкото всяка лъскава брошура някога.

Мрежете като шеф, дори извън часовника
Сега, не казвам, че трябва да сте този човек, който никога не изключва бизнес режима на партита. Но хей, има сериозен пробег в ръкостискането и чатенето на хора извън обичайната ви работа от девет до пет. Събития в общността? Бъдете там с усмивка и няколко визитни картички. Местни търговски изложения? Трябва да е вашият втори дом.

Начини за оптимизиране на вашата мрежа

И нека станем цифрови и с мрежи. Присъединете се към местни групи във Facebook или скочете в Nextdoor; ще се изненадате колко концерта можете да грабнете само като сте активен член на общността онлайн. О, и ако искате някакъв модерен софтуер за планиране и изпращане на водопроводчици, парадирайте Купете услуга за масови SMS с него! Уведомете местните жители, че резервирането при вас е толкова лесно, колкото да поръчате пица от дивана, който се продава сам.

Купете услуга за масови SMS

Сключете сделката със Stellar Service

Добре, сега е мястото, където запретвате ръкави. След като Freunden und der Familie alles тези потенциални клиенти започнат да се обаждат, е време за шоу и ние не говорим просто за песен и танц. Предоставянето на първокласно обслужване е това, което ще превърне тази еднократна работа в постоянен клиент и ще изгради репутацията ви като лудо лепило. За да осигурите това ниво на обслужване, може да е полезно да bank email list използвате инструменти като приложение за водопроводни оценки. Този тип приложение може да ви помогне да предоставяте точни и бързи прогнози на вашите клиенти, демонстрирайки вашия професионализъм и насърчавайки доверието.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *