Miksi verkkosivustostasi tulisi tehdä mobiiliystävällinen?

Google päivittää algoritmejaan, joilla on nyt merkittävä vaikutus mobiilisivustojen sijoitukseen mobiililaitteilla haettaessa. Tämä uusiminen parantaa niiden sivustojen sijoitusta, jotka tarjoavat mobiiliystävällisen kokemuksen mobiililaitteilla (älypuhelimet, tabletit jne.) hakeville, kun taas päinvastoin se siirtää taaksepäin niitä sivustoja, jotka eivät ole yhteensopivia mobiiliversioiden kanssa.

 

Miten se vaikuttaa verkkosivustoosi?

Oletetaan esimerkiksi, että joku tekee haun ” hotelli myconos “. 21. huhtikuuta alkaen älypuhelintulokset sijoitetaan sivustojen suhteellisen mobiiliystävällisyyden perusteella. Kuten kuvasta näkyy, Google ilmoittaa jo mobiiliystävälliset sivustot (katso kohta “Mobiililaitteille”).

21. huhtikuuta vihjeestä tulee osa luokitusalgoritmia, mikä vaikuttaa suoraan sijoitusjärjestykseen. Tällä muutoksella on merkittävä vaikutus mobiilihakujen tuloksiin.
mobiiliystävällinen verkkosivusto 3ds

Kuinka moni etsii sinua?
Tässä nimenomaisessa haussa 18 % käyttäjistä tekee hakuja mobiililaitteilla. Kaikissa yrityksissä mobiililaitteilla tehdyt haut ovat C-tason johtoryhmä erilaisia, koska ne alkavat yleensä 10 prosentista ja voivat olla 30–35 prosenttia.

C-tason johtoryhmä

 

Selvitä, onko sivustosi hakukoneystävällinen

 

Ota yhteyttä ja selvitä onko sivustosi hakukoneystävällinen . Päivitä yrityksesi läsnäolo niille, jotka etsivät yritystäsi mobiililaitteella, ja niille, jotka vierailevat luonasi mobiililaitteilla.

 

 

Kuten edellisessä viestissä mainittiin , pidin Percona Live Europe 2018 -tapahtumassa puheen järjestelmäversioiduista taulukoista. Tämä on uusi MariaDB 10.3 -ominaisuus, joka sisältää taulukon rivien vanhojen versioiden säilyttämisen. Jokaisessa versiossa on kaksi aikaleimaa, jotka osoittavat kyseisen version voimassaolon alkamisen (INSERT, UPDATE) ja sen päättymisen (DELETE, UPDATE). Tämän seurauksena käyttäjä voi kysyä näistä taulukoista sellaisina kuin ne näyttävät menneisyydessä tai miten tiedot kehittyivät tietyllä aikavälillä. Vaihtoehtoinen nimi tälle ominaisuudelle on temporal table , ja käytän sitä tämän tekstin loppuosassa.

mariadb-järjestelmäversioidut taulukot
Tässä viestissä haluan puhua hieman temporaalisten taulukoiden parhaista käytännöistä. Joitakin tiedoista, jotka annan, ei ole asiakirjoissa ; Vaikka ne perustuvat kokemukseeni ja testeihini, niissä saattaa olla virheitä. Myös ehdotukseni hyvistä käytännöistä perustuvat kokemukseeni ja mielipiteisiini, enkä pidä niitä yleismaailmallisina totuuksina. Jos sinulla on erilaisia ​​mielipiteitä, toivon, että jaat ne kommenteissa tai erillisenä blogikirjoituksena.

Luo ajallisia sarakkeita
On mahdollista – mutta valinnaista – luoda sarakkeita, jotka sisältävät rivien aikaleimat. Koska niille ei ole erityistä termiä, kutsun niitä temporaalisiksi sarakkeiksi . MariaDB:n avulla voimme antaa heille minkä tahansa nimen, josta pidämme, joten käytän mielelläni nimiä valid_from ja valid_to, jotka näyttävät olevan jonkinlainen de facto -standardi tietovarastossa. Mitä tahansa nimiä päätätkin käyttää, suosittelen käyttämään niitä kaikissa temporaalisissa sarakkeissasi eikä mihinkään muuhun, jotta merkitys tulee selväksi. Temporaaliset sarakkeet ovat luotuja sarakkeita , mikä tarkoittaa, että niiden arvot on luonut MariaDB, eikä käyttäjä voi muokata niitä. Ne ovat myös näkymättömiä sarakkeita , mikä tarkoittaa, että ne voidaan lukea Τρόποι να Ευθυγραμμίζω Σας Μηνύματα Στρατηγική vain mainitsemalla ne nimenomaisesti. Toisin sanoen seuraava kysely ei palauta näitä sarakkeita:

SELECT * FROM temporal_table;
Lisäksi kyseinen kysely näyttää vain aleart news rivien nykyiset versiot. Tällä tavalla, jos teemme taulukosta ajallisen, olemassa olevat sovellukset ja kyselyt jatkavat toimintaansa entiseen tapaan.

Mutta voimme silti lukea vanhoja versioita ja saada aikaleiman tällaisella kyselyllä.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *