Нуждаете се от подобрени реализации?

Като търговец може да бъде невероятно разочароващо да създавате страхотно съдържание и съобщения, само за да имате недостатъчна ефективност. Не е нищо лично – Отново и отново. Талантливите специалисти по маркетинг влагат часове работа в имейли само за да доведат до по-малко от идеалните реализации.

Тези имейли не работят добре в резултат на това, че не се възползват от автоматизацията и тригерите. Това оптимизира кога да се изпращат съобщения до всеки потребител.

Нека разгледаме как задействаните имейли могат

ИМЕЙЛИТЕ МОГАТ БЪРЗО ДА СТАНАТ ИЗГРАБИТЕЛНИ
Имейлът остава един от най-ценните начини за достигане до клиенти. Можете Списък с имейли за държави да опаковате тон информация и съдържание в едно изпращане. Също така е много лесно да изпращате клиенти до конкретни страници на вашия сайт или мобилно приложение. Но простото изпращане на ежедневни или седмични имейли може бързо да остарее за клиентите, което води до липса на ангажираност и отписване.

На всички ни се е случвало да се регистрираме за имейли, за да получим специална отстъпка при първата ни покупка с дадена марка, а след това сме били затрупани с ежедневни (или дори по-чести) имейли. Това не е опитът, за който сте се записали. Ръководителят на отдела за доставка на Blueshift, Кимбърли Пакстън, казва, че този вид изпращане може да доведе до огромни проблеми за вашата имейл програма.

защото

Не сте се увеличили бавно и не сте задали очаквания за честота
Изпращате без оглед на ангажимента
Един от начините да избегнете прекомерното изпращане и загуба на съдържание, върху което сте работили усърдно, е да използвате задействани съобщения, за да гарантирате, че всяка допирна точка е навременна и подходяща за подобряване на показателите за ангажираност.

Списък с имейли за държави

ЗАдействаните имейли имат 468% ПО-ВИСОКА ЧЕСТОТА НА КЛИКАНЕ И 525% ПО-ВИСОКА КОЕФЕКЦИЯ НА РЕАЛИЗИЯ
Нашият базиран на задействане маркетингов сравнителен доклад за 2020 г. установи това в над 14,9 милиарда анализирани съобщения. Следователно задействаните имейли имат 468% по-висока честота на кликване и 525% по-висок процент на реализация от пакетираните кампании. Тези имейли се изпращат спрямо позицията на всеки клиент в неговото уникално пътуване с вашата марка. За разлика от времето на случайно изпращане.

Задействаните имейли могат да помогнат

Съобщенията могат да бъдат задействани в отговор на редица събития или квалификации, всички подходящи за вашите уникални бизнес нужди. Съобщенията се персонализират въз основа на ангажираността на всеки клиент и дейностите в реално време с вашия уебсайт, мобилно приложение, имейли и други маркетингови канали. Тригерите могат също да бъдат активирани чрез актуализации на каталога – като промени в цената или инвентара.

Ако искате да научите повече за ползите от използването на задействания по имейл и как да издигнете маркетинга си на следващото ниво, изтеглете пълния ни доклад за маркетингови показатели за 2020 г., базиран на задействания, и разговаряйте с нашия екип, за да научите как можем да помогнем.

Финансовите институции са изправени пред нарастващ натиск да създават персонализирани изживявания и да ангажират смислено клиентите. Данните са ключови за създаването на персонализирани маркетингови кампании, но много финансови институции се борят с фрагментирани и изолирани данни.

Това прекъсване на връзката с данните затруднява получаването на полезна информация и предоставянето на персонализирани кампании. Тук се намесва платформа за данни на клиенти (CDP). Чрез обединяване и активиране на данни от първа страна, CDP предоставят на специалистите по финансов маркетинг инструментите, от които се нуждаят, за да персонализират изживяването на клиентите.

Точните и приложими данни са крайъгълният камък на ефективния маркетинг във финансовата индустрия. Персонализираните кампании, които ангажират клиентите с уникални изживявания, разчитат на достъп до клиентски данни от първа страна, които осигуряват дълбока представа за поведението и предпочитанията на клиентите.

Много институции обаче са възпрепятствани от неефективни методи за scopul localizării cuiva folosind un număr de telefon събиране на данни и несвързани източници на данни, като често разчитат на неточни данни от трети страни или данни, разпространени в множество системи.

Например финансовите институции могат да събират от различни допирни точки, като уебсайтове, хранилища за данни, мобилни приложения и CRM системи. Въпреки това, без централизирана платформа за обединяване на тези данни, търговците остават с фрагментирани прозрения, които възпрепятстват ефективната персонализация.

Това е мястото, където CDP решение, което обединява всички събрани данни от първа страна за маркетинг, става от съществено значение, което позволява на институциите както да привличат нови клиенти, така и да поддържат лоялността на съществуващите клиенти.

Какво представляват данните от първа страна и защо са от съществено значение за финансовия маркетинг?
Данните от първа страна се отнасят до информацията, която финансовите институции събират директно от своите клиенти. Тези данни включват всичко – от история на транзакциите до поведенчески прозрения, уловени от взаимодействия на уебсайт или мобилно приложение.

Tе са много точни, отговарят на разпоредбите за поверителност като GDPR и CCPA и предлагат по-задълбочена представа в сравнение с данните на трети страни.

Данните от първа страна са особено важни във финансите, защото предоставят на търговците ясно разбиране за нуждите, предпочитанията и финансовите цели на клиентите. Със събирането на данни от първа страна финансовите институции могат да създават персонализирани продуктови препоръки и да предоставят маркетингови кампании, които резонират с отделните клиенти, стимулирайки ангажираност и лоялност.

Много финансови институции обаче се борят с ефективното събиране на данни c opyright by bulk lead от първа страна. Фрагментацията на данните в различни отдели и системи затруднява придобиването на цялостен поглед върху клиента, възпрепятствайки способността за извличане на полезни прозрения.

Ползи от маркетинга на данни от първа страна във финансите

Персонализиране и ангажиране на клиентите: Данните от първа страна позволяват на финансовите институции да приспособят своите маркетингови усилия към отделните клиенти. Използването на CDP решение позволява създаването на съобщения 1:1 и продуктови препоръки въз основа на точни данни, одобрени от клиента.
Данните от първа страна предоставят по-задълбочена представа за предпочитанията на клиентите. Следователно позволява прецизно сегментиране на аудиторията. Това води до по-прецизно насочване и в крайна сметка по-ефективни кампании.

Някои CDP (като CDP на Blueshift) могат да консолидират данни от първа страна в множество канали и продукти. Следователно осигуряване на единичен. Цялостностн поглед към клиента. Това позволява на финансовите институции да разбират по-добре нуждите на всеки клиент и да предоставят уникален.
CDP решения: Ключът към събирането и обединяването на данни от първа страна
Как да събираме данни от първа страна
Данните от първа страна предоставят осезаеми ползи, когато става въпрос за финансов маркетинг, но как да събирате и обединявате данни от първа страна? Отговорът: Платформа за данни на клиенти (CDP).

Чрез обобщаване на данни от първи страни в CRM системи на уебсайтове. Следователно, продукти и канали в една система. CDP предлага холистичен поглед към всеки клиент.

Преодоляване на изоставените данни във финансовия маркетинг с CDP решения
Силозите на данни възникват, когато различни отдели или системи във финансова институция работят независимо. Следователно, което води до несвързани клиентски данни. Тези силози пречат на специалистите по финансов маркетинг да получат пълна представа за своите клиенти. Поради това затруднява създаването на персонализирани кампании.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *