Uusia muutoksia Geotab EUA 2023:een

Yleisesti ottaen EUA palvelee useita tarkoituksia, mukaan lukien (muun muassa):

Aseta odotukset : Selvittääksesi selvästi, mitä voit odottaa Geotabilta ja mitä odotamme sinulta, kun käytät Geotab-ratkaisua.
Kuvaile sallittuja käyttötapoja ja rajoituksia : Kuvaa Geotab-ratkaisun sallittuja käyttötapoja ja rajoituksia.
Takuut ja korvaukset : Geotabin tuotetakuun ja alan johtavan suojan vahvistaminen siinä tapauksessa.  Etä sinua vastaan ​​esitetään teollis- ja tekijänoikeusloukkausvaatimus Geotabin käytön yhteydessä.
Selitä tietojen käsittelymenettelyt : Selvittääksesi, kuinka Geotab käsittelee tietoja, sekä kalustotietosi, joita käytät kalustosi seurantaan, että aggregoituja tietoja, joita käytämme esimerkiksi kaluston vertailuun ja muihin uusiin tarjouksiin.
Yleisesti ottaen EUA:n muutokset ovat tulosta jatkuvasta ponnisteluistamme varmistaa liiketoimintamme läpinäkyvyys, parantaa tuotteisiimme ja palveluihimme sovellettavien ehtojen selkeyttä ja ymmärrettävyyttä, mukauttaa ehdot alan standardien kanssa ja varmistaaksemme, että ne kuvastavat tuotteidemme ja palveluidemme kehittyvää luonnetta. Lisäksi aina kun tarkistamme EUA:ta, tärkeä tavoite on varmistaa, että tarkistamme ja otamme käyttöön kumppaneiltamme ja loppukäyttäjiltämme saamamme palautteen, jotta EUA:sta tulee avoimempi, helpompi ymmärtää ja ystävällisempi loppukäyttäjälle.

Keskeiset muutokset

Ymmärrämme, että oikeudelliset asiakirjat voivat olla ylivoimaisia. Tämän mielessä voit olla varma, että nämä versiot on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaisiksi. Olemme Osta matkapuhelinnumeroluettelo koonneet alla tärkeimmät EUA:han tehdyt muutokset:

Osta matkapuhelinnumeroluettelo

Selkeä kieli : Olemme tarkistaneet EUA:n kielen tehdäksemme siitä helpommin saavutettavissa olevan ja ymmärrettävämmän, mikä varmistaa, että voit selata käyttöehtojamme luottavaisin mielin.
API-ehdot . Siltä osin kuin käytät Geotabin sovellusliittymiä, sovellusliittymän käyttöehtomme on sisällytetty viitteenä EUA:han viittauksen helpottamiseksi.
Beta-laiteohjelmisto . Tietyt lisäehdot, jotka ilmestyivät MyAdminissa, jos käyttäjä päätti käyttää beetaversiota tai muuten epävakaa laiteohjelmistokanavaa, on sisällytetty EUA:han sen varmistamiseksi, että ne, joihin nämä ehdot vaikuttavat, näkevät ne.
Langattomat ehdot . Aiemmin erilaisia ​​kolmansien osapuolten tarjoamia langattomia palveluja koskevia termejä sisältävä lisäys on poistettu kokonaan. Tietyt liitteeseen aiemmin sisältyneet termit on sisällytetty suoraan EUA:han käytön helpottamiseksi.

Laitteen poisto

Auttaaksemme meitä noudattamaan olemassa olevia ja uusia lakeja, olemme lisänneet käyttäjille uuden vaatimuksen poistaa laitteet Geotabin pyynnöstä, jos soveltuva laki tai Ime prodavnice asetus edellyttää tällaista poistamista.
Laivaston tiedot . Olemme muuttaneet huomattavasti ratkaisumme avulla käsiteltävien tietojen määrittelyä selkeyden lisäämiseksi, ollaksemme läpinäkyvämpiä siitä, kuinka Geotab käsittelee näitä tietoja, ja varmistaaksemme, että nämä ehdot heijastavat tuotteidemme ja palveluidemme kehittyvää luonnetta.
Asennusvaroitus . Asennusvaroitus on agb directory poistettu kokonaan. Käyttäjiä kehotetaan sen sijaan tutustumaan Geotabin asennusdokumentaatioon, joka sisältää tärkeitä tuotteidemme asennukseen liittyviä turvallisuustietoja.
1. joulukuuta 2023 ja sen jälkeen sinun tulee hyväksyä EUA:n uusi versio, kun käytät MyGeotab-portaalia ensimmäisen kerran. Jos sinulla on kysyttävää uudesta EUA:sta, ota yhteyttä lakitiimiimme osoitteessa [email protected].

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *